Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háttéranyagok

A jószívű - alacsony önbecsülése miatt megfelelési kényszeres - túravezető beengedi a 20 percet késő vendéget a csoportba. Elindul a kapkodás, mások felé a lassítás, idő(ki)töltés. A kapkodó nem kap teljes értékű kiképzést, ahol megszakították a folyamatot, ott a megzavarás miatt valami elfelejtődik. Az elkésők gyakorlása rövidebb. Szuhoj Indonéziában, az ügyfél képviselő in the cockpit, a kapitány nem csavarta végig a gombot és Dzsakarta helyett délnek vitte őket a gép és hegynek ütköztek. Amerikai gépen a stewardess csivitel a steril cockpit elvet megsértő crew-val és elfelejtették a fékszárnyat beállítani. Crash. A megzavarás lehetőségét csökkenteni kell, a kenuk vízre tétele, a vízre szállás a betanítás idején egyéni szoc problémákkal foglalkozni tilos, szívességet tenni (fotózgatni) tilos. 

 

Csőlátás. A B Feri Sz László néven jelentkezett be a Zoomba. N-szeri levelezés (benne az aznapi friss meghívó 2 fős meetingre a b feri teljes nevével) két vízitúra, a Feri nevének 3-szori kimondása után a K Lászlónak titulálta a Ferit. 

Environment, Health, and Safety (EHS) is often viewed by some workers and executives as nothing more than a box to be ticked off on an onboarding training checklist. The truth, as we all know, is far different. As an EHS professional, you are passionate about your work: ensuring that everyone at a jobsite or facility […]