Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Six Sigma tréning (green belt), Zöld öves Six Sigma képzés

Biztonság és Six Sigma; Six Sigma tréningjeinkről

Ha volna kedve az embernek viccelni a koronavírussal, és persze ha kicsit kivennénk a kontextusból a számokat, akkor azt mondhatnánk, hogy mivel szinte minden 1.000.000 beadott AstraZeneca vakcinából 4 okoz halálos vérrögöt, hogy íme, a tökéletes six sigma..... No smiley. 

Sőt, ha 10.000.000 millió AstraZenecával történő oltás eredménye "csak", (a csaknál óriási az idézőjel), tehát ha "csak", 34 tragédia történne, itt lenne a six sigma szintű minőségbiztosításra az aktuális tankönyvi példa.

De, lévén 100 körüli IQ környékén már a legtöbb ember kapisgálta, hogy nem csak a Covid-19 (tényleg döbbenetes) halálozási számaival, hanem a más vakcinák mellékhatásaival IS összemérhető egy oltás, rekordrövid idő alatt lett az AstraZeneca a pharma iparág antibrandje, a gyógyszeripar fekete báránya. És érezzük, hogy a biztonság sokszor még 6 sigma szinten is extrém kényes kérdés. Vannak helyzetek, amikor a 6 sigma az abszolút minimum. A Six Sigma minden EHS-specialistának "kötelező". A mi Six Sigma tréningünk a piacon elérhető legtöbb hazai alternatíváknál kb. 100.000 Ft+áfával drágább. De. 

Lényegesen jobban, érthetőbben adjuk át a Six Sigma tudást. Beleértve a statisztika, mennyiségi módszerek részt is, ahol az "objektíve" bonyolult dolgokat pofonegyszerűvé tudunk tenni. Igényesség, maximalizmus plusz rutin. Minden cselekvésünk, minden atomunk más, mint a képzési szakma átlagos szintje. Számunkra riasztó az a közöny, igénytelenség, szofisztikálatlanság, amit a szakma nem parányi része biztosít. Ha Ön gyűlöli az olyan trénert, aki láthatóan saját maga sem gondol bele az általa tanítottak összefüggéseibe, a részleteket nem ismeri, a big picture kapcsán pedig primitív, akkor nem fog bennünk csalódni.
A mi Six Sigma tréningünkre jöjjön.