Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konfliktuskezelés tréning

Konfliktuskezelési tréning, mint a biztonságkultúra tréning természetes kiegészítője for safety excellence!
Elsőre azt gondolnánk, hogy a biztonság mindenki számára vonzó cél. Mégis a biztonság "apostolainak" fel kell készülni arra, hogy a biztonsági kultúra erősítése konfliktusokkal is jár majd.

Önnél / Önöknél is lehet, jó eséllyel lesz majd a házon belül olyan vezető, aki nem barátja a biztonságkultúra fejlesztésének. Az olyan valaki, aki saját maga "bátor", akinek a biztonság iránti szükséglete relatíve nem magas, az LOGIKUSAN nem akar "túlzott" mértékű biztonság-centrikus magatartásokat. Ez természetes. Számtalan kutatás által visszaigazolt személyiségtipológiai igazság, hogy a "jó" vezetőnek (szigorúan és leszűkítően vezetési szempontból) nem a biztonságszükséglet az elsődleges mozgatórugója!
Lehet, hogy Ön sem "biztonságmániás". Aki büszke arra, hogy motorral 300 km/órával repesztett Horvátország felé, akinek jó poén, hogy alvás nélkül vezetett Londonig, aki 2021-ben is még koronavírus-tagadó, akinek néhány másodperces hegesztéshez "nem is kell" pajzs, aki UV-riadó esetén is egész nap fürdőruhában kertészkedik, azzal lehet konfliktusa. Ha van olyan munkatársa, aki pedig biztonsági szempontból időzített bomba, attól meg kell válni, ami természetesen számtalan konfliktussal jár. 
A konfliktuskezelési tréningen megtanítjuk Önnek és gyakorolja az eredményes konfliktuskezelés lépéseit.

https://www.konfliktuskezeles-trening.hu/