Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Six Sigma tréning, fehér, sárga, zöld és fekete öves Six Sigma képzések

dmaic-34.jpgA biztonság és Six Sigma; Six Sigma tréningjeinkről

Ha volna kedve az embernek viccelni a koronavírussal, és persze ha kicsit kivennénk a kontextusból a számokat, akkor azt mondhatnánk, hogy mivel szinte minden 1.000.000 beadott AstraZeneca vakcinából 4 okoz halálos vérrögöt, hogy íme, a tökéletes six sigma..... De ezzel épeszű embernek nincs kedve viccelni. 

 

 

Sőt, ha 10.000.000 millió AstraZenecával történő oltás eredménye "csak", (a csaknál óriási az idézőjel), tehát ha "csak", 34 tragédia történne, itt lenne a six sigma szintű minőségbiztosításra egy tökéletes tankönyvi példa.

De, lévén 100 körüli IQ környékén már a legtöbb ember kapisgálta, hogy nem csak a Covid-19 (tényleg döbbenetes) halálozási számaival, hanem a más vakcinák mellékhatásaival IS összemérhető egy oltás, rekordrövid idő alatt lett az AstraZeneca a pharma iparág antibrandje, a gyógyszeripar fekete báránya. És érezzük, hogy a biztonság sokszor még 6 sigma szinten is extrém kényes kérdés. Vannak helyzetek, amikor a 6 sigma az abszolút minimum. A Six Sigma minden EHS-specialistának "kötelező". 
 

Várjuk Six Sigma képzéseink valamelyikén is, ahol tökéletesen érthetően adjuk át a Six Sigma tudást. Beleértve a statisztika, mennyiségi módszerek részt is. Jól tanítunk. Az "objektíve" bonyolult dolgokat pofonegyszerűvé tudjuk tenni. Igényesség, maximalizmus plusz rutin. Minden cselekvésünk, minden atomunk más, mint a képzési szakma átlagos szintje. Számunkra riasztó az a közöny, igénytelenség, szofisztikálatlanság, amit a szakma nem parányi része biztosít. Ha Ön gyűlöli az olyan trénert, aki láthatóan saját maga sem gondol bele az általa tanítottak összefüggéseibe, nem példákkal illusztráltan magyaráz, a részleteket nem ismeri, a big picture kapcsán pedig primitív, akkor nem fog bennünk csalódni.
Jöjjön Six Sigma tréningünkre is.