Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Prezentációtechnika tréning

prezi-422323.jpgPrezentáció tréning és/vagy a munkavédelmi oktatás fejlesztése HSE-specialistáknak!
(A HSE, ESH rövidítéseket egymás szinonimájaként használjuk, van, ahol a Health, van, ahol az Environment kezdőbetűje van az első helyen, de a sorrendtől függetlenül a jelentés Health, Safety, Environment)
 

 

 

Ha Ön munkabiztonsági felelős, EHS-felelős, vagy HSE-koordinátor, akkor jó eséllyel Ön végzi az új belépők biztonsági oktatását, biztonságtudatossági betanítását. Ha szeretne eredményes (az üzeneteket átvivő, a biztonságtudatosságot, a biztonsági kultúrát valóban és érdemben befolyásoló) oktatásokat tartani akkor kétféleképpen is állunk a rendelkezésére. Prezentációtechnika tréningünk abban segít Önnek, hogy az üzeneteket tisztán átvívő, lebilincselően eredményes, kegyetlen jól megjegyzett prezentációkat tartson. https://www.prezentaciotechnika-trening.hu/

A másik lehetőség, hogy a teljes oktatási anyagot kidolgozzuk, átdolgozzuk, áttervezzük Önnek vagy Önnel közösen. Tartson olyan munkavédelmi képzéseket, hogy amikor vége, ne akarjanak a kollégák kimenni!
Szóljon akkorát az Ön munkavédelmi show time-ja, hogy ahhoz képest egy hidrogénbomba robbanása szerény suttogás.

 


10-amazing-magic-tricks-compilat.jpgLegyen a fejtágítás durván profi, legyen az új kollégák képzése olyan, hogy a cégnél sok éve dolgozó munkatársak is időről időre visszaszökjenek a tréningtermébe!
Hogy aki szabadságot vesz ki, az a Balaton, Horvátország vagy a Maldív-szigeteki kókuszpálmák töve helyett újra a munkavédelmi oktatásra üljön be! Akár "csak" prezentációtechnikai izomépítés, akár teljes módszertani és tartalmi megújítás a cél, állunk a rendelkezésére. Minden egyes kegyetlenül szuper munkavédelmi oktatással egészséget, életet, céges vagyont, értéket óv meg. Tragédia, baleset, rendőrségi ügy, hatósági vizsgálatok, brutális büntetések helyett. 
+36209342760, info@mediacomm.hu