Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konfliktuskezelés tréning

upintheair.jpgKonfliktuskezelési tréning, mint a biztonságkultúra tréning természetes kiegészítője for 'safety excellence'!
 

 

Elsőre azt gondolnánk, hogy a biztonság mindenki számára vonzó cél, abban mindenki egyetért, halleluja. Hát nem. A biztonság "apostolainak" fel kell készülni arra, hogy a biztonsági kultúra erősítése konfliktusokkal is jár majd.

Önnél / Önöknél is lehet, jó eséllyel lesz majd a házon belül olyan vezető, aki nem barátja a biztonságkultúra fejlesztésének. Az olyan valaki, aki saját maga "bátor", akinek a biztonság iránti szükséglete relatíve nem magas, az LOGIKUSAN nem akar "túlságosan" biztonság-centrikus magatartásokat. És ez sajnos természetes. Számtalan kutatás által visszaigazolt személyiségtipológiai igazság, hogy a "jó" vezetőnek (szigorúan és leszűkítően vezetési szempontból) pontosan nem a biztonságszükséglet az elsődleges mozgatórugója!
Lehet, hogy Ön sem "biztonságmániás".

De - mondjuk és reméljük, hogy Ön igen - még a menedzsment azon kollégáival is konfliktusa lesz, aki büszke arra, hogy motorral 300 km/órával repesztett Horvátország felé. Van, akinek jó poén, hogy alvás nélkül vezetett Londonig. Ismerünk olyan HR-es kollégát, aki 2021-ben is még koronavírus-tagadó. Lehet, hogy Önnek is van olyan munkatársa, aki szerint néhány másodperces hegesztéshez "nem is kell" pajzs. Lehet, hogy az Ön főnöke UV-riadó esetén is egész nap fürdőruhában kertészkedik.

Mindenkinek, akinek a biztonság "a dolga", annak van és lesz rengeteg konfliktusa. Ha pedig van olyan munkatársa, aki pedig biztonsági szempontból időzített bomba, attól meg kell válni, ami természetesen számtalan konfliktussal jár. 
A konfliktuskezelési tréningen megtanítjuk Önnek és gyakorolja az eredményes konfliktuskezelés lépéseit.

https://www.konfliktuskezeles-trening.hu/